€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 250.000,- k.k.

Bergmolen 74 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Dit ruime appartement van maar liefst 95m² heeft prachtig uitzicht vanaf tiende verdieping én een eigen parkeerplaats!

Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de tiende verdieping dit ruim appartement met een woonoppervlakte van circa 95 m² én een woningbreed balkon van maar liefst 16 m² met vrij uitzicht, gelegen op het westen. Het appartement is voorzien van een nieuw betegelde badkamer en toilet. Bij deze woning hoort ook een parkeerplaats. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon van maar liefst 16m² gelegen op het westen. Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers én een open kamer, goed te gebruiken als werk, speel of eetkamer. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafelmeubel (beide nieuw tegelwerk). Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Let op, inclusief eigen parkeerplaats in de garage (op het voor de garage gelegen afgesloten parkeerterrein is het betaald parkeren voor bezoekers, eerste uur vrij parkeren).

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 10e verdieping, lift aanwezig;
- Eigen parkeerplaats;
- Energielabel D ;
- Woonoppervlakte circa 94,6m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060 voor de woning;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 mei 2054 voor de parkeerplaats;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd.
- Servicekosten van € 156,41 per maand voor appartement en berging (2020);
- Servicekosten van € 29,24 per maand voor de parkeerplaats (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 5 oktober om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 43 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 297 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen