€ 325.000 k.k.
€ 325.000,- k.k.

Bergmolen 69 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Dit ruime appartement van maar liefst 95m² heeft vrij uitzicht vanaf negende verdieping én een eigen parkeerplaats!

Gelegen in deze groene woonomgeving bevindt zich op de negende verdieping dit ruime appartement met een woonoppervlakte van circa 95 m² én een woningbreed balkon van maar liefst 10 m² met vrij uitzicht, gelegen op het zuiden. Het appartement is voorzien van een NIEUW betegelde badkamer en toilet. Bij deze woning hoort ook een parkeerplaats. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene, kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang tot de (casco) keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon van maar liefst 10m² gelegen op het zuiden. Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers. Er is centraal gelegen een grote speel/zitkamer. In de hal bevinden zich ook het toilet en de badkamer met douche, wastafel (beide nieuw tegelwerk). Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Let op, inclusief eigen parkeerplaats in de garage (op het voor de garage gelegen afgesloten parkeerterrein is het betaald parkeren voor bezoekers, eerste uur vrij parkeren).

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 9e verdieping, lift aanwezig;
- Eigen parkeerplaats;
- Energielabel B ;
- Woonoppervlakte circa 95 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060 voor de woning;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 mei 2054 voor de parkeerplaats;
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd.
- Servicekosten van € 179,97 per maand voor appartement en berging (2021);
- Servicekosten van € 34,68 per maand voor de parkeerplaats (2022);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 28 juni voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 300 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Bergmolen 69 Amsterdam DX17 Noord-West