€ 295.000 k.k.
€ 295.000,- k.k.

Bergmolen 1 , Amsterdam

*LET OP VOORRANGSREGELING ALLIANTIE

Gelegen in de groene woonomgeving van de Molenwijk bevindt zich op de eerste verdieping dit ruime vierkamer appartement met een woonoppervlakte van circa 95 m² en het beschikt over een parkeerplaats in een garage op een afgesloten parkeerterrein. Het appartement heeft een woning breed balkon op het zuiden van maar liefst 15 m² met uitzicht over de groene omgeving.

Omgeving:
De Molenwijk is een groene en kindvriendelijke woonwijk. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. Tevens ben je op de fiets ook snel bij de pont, waar een directe en snelle verbinding is naar Amsterdam Centraal.

Indeling:
Entree, met toegang zowel de woonkamer als de keuken met wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken toegang naar de ruime woonkamer met deur naar het balkon van maar liefst 15m² gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer toegang tot de drie slaapkamers. In het bevinden het separaat toilet en de badkamer met douche en wastafel. Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Let op, inclusief eigen parkeerplaats in de garage (op het voor de garage gelegen afgesloten parkeerterrein is het betaald parkeren voor bezoekers, eerste uur vrij parkeren).

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 1e verdieping
- Groene en kindvriendelijke omgeving
- Eigen parkeerplaats
- Woonoppervlakte circa 95 m² (meetrapport aanwezig)
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2060 voor de woning
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 mei 2054 voor de parkeerplaats
- Vaste projectnotaris Schut van Os Notarissen in Amsterdam
- Actieve VvE en professioneel beheerd
- Servicekosten van € € 239,06,- per maand voor appartement en berging (2022)
- Servicekosten van € 34,68 per maand voor de parkeerplaats (2022)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar)
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 08-08-2022.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 94 m2
Inhoud 307 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Bergmolen 1 Amsterdam DX17 Noord-West