€ 425.000 k.k.
  • Bellen
€ 425.000,- k.k.

Avercampstraat 52 , Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen op een gewilde rustige locatie midden in de Pijp, ligt dit fijne drie kamer appartement op de tweede verdieping.
Dit ruime appartement (woonoppervlakte circa 74 m²) beschikt over een zonnige woonkamer, twee balkons, twee slaapkamers én een fijne berging op de begane grond. De woning is gelegen op erfpacht, waarvan de erfpacht is afgekocht tot 1 december 2036. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd door MVGM.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, tussen het Cornelis Troostplein en de Tweede van der Helststraat. Met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
Entree van de woning op de tweede verdieping. Aan de rustige achterzijde twee volwaardige ruime slaapkamers, keurig betegelde badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting; separaat toilet en een losse provisiekast in de hal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer en de dichte keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. Met een eenvoudige doorbraak wordt er een fijne open keuken gerealiseerd met doorzon door de hele woning. De woning beschikt tevens over twee balkons, een klein balkon aan de voorzijde en een heerlijk balkon aan de achterzijde, gelegen op het zuiden en welke vanuit de keuken en slaapkamer bereikbaar is!

Bijzonderheden:
- Gewilde locatie midden in de Pijp;
- Bouwjaar 1986;
- Balkon aan voor- en achterzijde;
- Woonoppervlakte circa 74 m² (meetcertificaat aanwezig);
- Erfpachtcanon afgekocht tot 1-12-2036;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE, welke extern word beheerd door MVGM;
- Servicekosten van € 119,18 per maand voor de woning en € 4,27 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op https://benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 29 april om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 235 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Avercampstraat 52 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen