€ 400.000 k.k.
€ 400.000,- k.k.

Aragohof 8 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk ruim en licht hoekappartement met een woonoppervlakte van circa 68 m² gelegen in het populaire Watergraafsmeer! De woning is gelegen op de tweede en tevens bovenste verdieping van het complex en heeft een heerlijk balkon gelegen op het zuidoosten. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot 1 april 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel en actief beheert door de Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is zeer centraal gelegen met het winkelcentrum Christiaan Huygensplein, de diverse sportvelden, de Jaap Edenbaan en uitvalsweg Ring A-10 in de directe nabijheid. Halte tramlijn 9 (en bus) is op loopafstand. In de nabijheid van het appartement liggen maar liefst 3 NS stations, het Amstel Station, Science Park en Muiderpoortstation. Voldoende parkeerruimte voor de deur middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, vanuit de hal toegang tot alle vertrekken, aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen. centraal gelegen aan de achterzijde een aparte keuken. De door-zon woonkamer is erg ruim en licht. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De woning heeft een separaat toilet met fonteintje. Ook is het balkon te bereiken via de woonkamer. In de onderbouw is een externe berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955 ;
- Gelegen op de bovenste etage met vrij uitzicht!
- Woonoppervlakte circa 68 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 1 april 2062
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel en actief beheerd wordt de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 163,48 per maand voor appartement en € 16,70 per maand voor de berging voor 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 20 januari 2022 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 214 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Aragohof 8 -2 Amsterdam DX15 Watergraafsmeer