€ 425.000 k.k.
€ 425.000,- k.k.

Aragohof 11 -2, Amsterdam

Heerlijk ruim en licht appartement van circa 67m² gelegen in het populaire Watergraafsmeer! De woning is gelegen op de tweede verdieping van het complex en heeft een heerlijk balkon gelegen op het zuiden oosten. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot 1 april 2062. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel en actief beheert door de Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is zeer centraal gelegen met het winkelcentrum Christiaan Huygensplein, de diverse sportvelden, de Jaap Edenbaan en uitvalsweg Ring A-10 in de directe nabijheid. Halte tramlijn 9 (en bus) is op loopafstand. In de nabijheid van het appartement liggen maar liefst 3 NS stations, het Amstel Station, Science Park en Muiderpoortstation. Voldoende parkeerruimte voor de deur middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, vanuit de hal toegang tot alle vertrekken, aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning geeft toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het Westen. De door-zon woonkeuken is erg ruim en licht. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De woning heeft een separaat toilet met fonteintje. Ook is het balkon te bereiken via de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955 ;
- Woonoppervlakte circa 67 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot 1 april 2062
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel en actief beheerd wordt de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 163,48 per maand voor appartement en € 16,70 per maand voor de berging voor 2022;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 22 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1955
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 211 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Aragohof 11 -2 Amsterdam DX15 Watergraafsmeer