€ 450.000 k.k.
€ 450.000,- k.k.

Amstelkade 49 -2, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Gelegen op een uitstekende locatie aan de Amstelkade ligt dit fijne appartement van circa 65m² met uitzicht over het Amstelkanaal en een balkon aan de achterzijde op het zuiden!

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie. Om de hoek zijn de winkelstraten Rijnstraat, Scheldestraat en de Maasstraat gelegen en alle gemakken en gezelligheid van 'De Pijp'. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnhandels, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Parkeren kan direct voor de deur. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4, 12 & 25 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op loop/fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark.

Indeling:
Via gemeenschappelijke entree toegang tot de hal in het appartement op de tweede verdieping. Middels de hal toegang tot de ruime woonkamer met uitzicht over de Amstelkade aan de voorzijde en aan de achterzijde bevindt zich een fijn balkon op het zuiden. Via de hal toegang tot de keuke die zich aan de achterzijde bevindt. De slaapkamer is te vinden de voorzijde van appartement. De badkamer met w.c. zit naast de keuken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1923
- Woonoppervlakte circa 65 m² (meetrapport aanwezig)
- Fantastische locatie in de Rivierenbuurt
- Energielabel D
- Parkeren middels een vergunning
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 februari 2063
- Vaste projectnotaris: Schut van Os notarissen in Amsterdam
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten
- Servicekosten van € 156,71,- per maand voor appartement (2022)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar)
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Oplevering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 11-08-2022

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1923
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 214 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Amstelkade 49 -2 Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt