€ 375.000 k.k.
  • Bellen
€ 375.000,- k.k.

Albert Cuypstraat 254 -C, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Deze leuke en ruime studio is gelegen op de derde verdieping in een goed onderhouden pand in de hippe en gewilde Pijp. Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuiden en een externe berging op de zolderverdieping van maar liefst 17 m².

De fijne woning heeft volop potentie! Deze voormalige huurwoning geeft alle mogelijkheden om hier je eigen plekje van te maken! De woning is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot en met april 2056. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij dragen een mondkapje en handschoenen;
- wij willen u vragen ook een mondkapje op te doen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement ligt gelegen in de bekende Albert Cuypstraat. Vanuit het appartement is er vrij uitzicht over de Albert Cuypmarkt waar zich vele cafés, restaurants, winkels en boetiekjes bevinden. Voor de dagelijkse voorzieningen heeft u de Albert Heijn en Dirk van den Broek om de hoek en uiteraard de bekende Albert Cuypmarkt. Ook het Sarphatipark is op steenworp afstand gelegen, een prachtig stadspark met diverse bruggetjes en een fontein. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en de Noord Zuid-lijn) ook met de auto is het appartement goed bereikbaar via de uitvalswegen naar de A10.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bevindt zich op de derde verdieping het appartement. De hal geeft toegang tot de eenvoudige badkamer, voorzien van wastafel, douche en toilet. De leefruimte is heerlijk licht door de vele raampartijen en loopt van de voor tot en met de achterzijde van het appartement! De keuken is voorzien eenvoudig keukenblok en heeft toegang naar het zonnige balkon. Deze ligt op het zuiden. Tevens bevindt zich op de zolder een zeer ruime berging van maar liefst 17 m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1885;
- Gelegen aan de levendige Albert Cupymarkt;
- Woonoppervlakte circa 54 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 april 2056;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 134,69 per maand voor 2021;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 18 januari 2021 om 12.00 uur.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de website van Ben Op Zoek en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1885
Indeling
Oppervlakte 54 m2
Inhoud 181 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Albert Cuypstraat 254 -C Amsterdam DX12 De Pijp/Rivierenbuurt

Bellen