€ 300.000 k.k.
€ 300.000,- k.k.

Zangvogelweg 279 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op woensdag 13 oktober a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 13 oktober over de status van woning.

***

Royaal en centraal wonen! Dit 6-kamer hoek maisonnette met vijf slaapkamers en twee badkamers is perfect als je opzoek bent naar ruimte en een geweldige woonplek. Terwijl je thuis een fijne rust beleeft, ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Amersfoort. Bovendien heeft deze woning een heerlijk tuin waar je heerlijk je in de zomermaanden van de zon kunt genieten. Wordt dit jouw nieuwe woning?

Indeling

Algemeen
Centrale entree met bellenplateau, intercom, brievenbussen, lift en trapopgang.

Begane grond
Eigen entree vanuit de tuin, hal met toegang naar de twee slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet en wasmachine aansluiting.

Eerste verdieping
Entree vanaf galerij, hal met meterkast. Ruime gang met 2 inbouwkasten en trap naar de begane grond, toiletruimte en toegang tot de diverse vertrekken. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok. Heerlijk lichte woonkamer met grote raampartij en toegang tot de zijkamer. De zijkamer (slaapkamer) heeft toegang tot het heerlijke zonnige balkon gelegen op het zuidwesten! De 2e badkamer is voorzien van een douche en wastafel. 2 prima slaapkamers, waarvan één met inbouwkast en één met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1967.
• Balkon en tuin gelegen op het zuidwesten.
• Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer.
• Voldoende parkeergelegenheid.
• Geheel voorzien van isolatieglas.
• Energielabel B.
• Servicekosten € 210,26 per maand.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning verkoper.

Vraagprijs: € 300.000,- k.k.
Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 123 m2
Inhoud 388 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Zangvogelweg 279 Amersfoort Liendert