€ 635.000 k.k.
€ 635.000,- k.k.

Schothorsterlaan 82 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 26 juli a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 26 juli over de status van woning.

***

Dit is wel een heel bijzondere plek! Wat een ruimte en wat een mogelijkheden!

Aan het begin van de Schothorsterlaan staat deze twee-onder-één kapwoning met diverse opstallen op een perceel van maar liefst 1.113m2! De ruimte om de woning met veel groen en heel veel leefruimte geeft je het gevoel echt “buiten” te wonen. Toch zijn de winkels aan de Hamseweg, het openbaar vervoer, scholen en het heerlijke Schothorsterpark op loopafstand te bereiken!

Indeling

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet en kelder onder de trap. Lichte doorzon woonkamer met open haard. Dichte keuken voorzien van net keukenblok en afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van de aansluiting voor de was apparatuur, een vliering en geeft toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 4 slaapkamers. Twee kamers zijn voorzien van een vaste wastafel. Eenvoudige, nette badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap te bereiken open zolder met opstelling CV-combiketel en dakraam.


Bijzonderheden
• Prachtige en unieke locatie in het Schothorsterpark.
• Royale voor- zij en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten.
• Parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Vrijstaande royale garage.
• Aangebouwde stenen berging.
• Twee vrijstaande houten schuren
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel (circa 2009).
• Energielabel E.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!

Vraagprijs: € 635.000,- k.k.


Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 635.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 59 dagen
Bouw
Type 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 127 m2
Inhoud 490 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Schothorsterlaan 82 Amersfoort Park Schothorst