€ 269.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 269.000,- k.k.

Sara Burgerhartsingel 373 , Amersfoort


Sara Burgerhartsingel 373, 3813 NZ Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een woning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op donderdag 21 januari a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 21 januari a.s. over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

Toplocatie met alles binnen handbereik!

In het mooie appartementencomplex “de Vlinder” in de wijk Schothorst, bevindt zicht dit royale 4-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met ruim balkon op het zuidwesten. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex wat op een uiterst centrale locatie direct naast NS station Amersfoort – Schothorst ligt.
Daarnaast ligt het appartement gunstig ten opzichte van winkels, sportfaciliteiten, gezondheid centrum, diverse scholen en het openbaar vervoer.

Ook de gezellige binnenstad van Amersfoort is binnen 10 fietsminuten te bereiken!

Indeling:

Begane grond:
Entree, centrale hal met brievenbussen, trapopgang, lift en toegang tot de bergingen en parkeergarage.

Tweede verdieping:

Entree, ruime hal met meterkast en inbouwkast met opstelling C.V.-combiketel en toiletruimte.
Royale, lichte woonkamer met open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is de eerste (slaap)kamer bereikbaar met toegang tot het balkon en doorgang naar de badkamer. Nette badkamer met douche, vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is tevens vanuit de hal bereikbaar. 2e en 3e slaapkamers gelegen aan de voorzijde van het appartement.

In de onderbouw treft u de berging en parkeerplaats.

Bijzonderheden:

- Geheel geïsoleerd.
- Bouwjaar 1998.
- Woonoppervlakte: 90 m2.
- De servicekosten bedragen € 111,82 per maand.
- Verwarming en warm water door middel van C.V.-combiketel (2013).
- Energielabel B.
- Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 269.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 96 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1998
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 273 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen