€ 349.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 349.000,- k.k.

Otheense Kreek 24 , Amersfoort

Fijne eengezinswoning met een heerlijke tuin!

In de geliefde architectenbuurt van Kattenbroek is deze ruime middenwoning in de verkoop gekomen. De architect heeft zich bij het ontwerp van deze woningen laten inspireren door muziekschrift. Variaties in het gevelbeeld geven deze woningen een bijzondere levendige uitstraling.

De woning beschikt over een lichte woonkamer, vier slaapkamers en een tuin op het zuidoosten. Je kunt de woning nog geheel naar eigen smaak afmaken.

Indeling

Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet. Ruime berging waar de cv-ketel zich bevindt. Lichte woonkamer met trapkast en een schuifpui met toegang naar de tuin. Open keuken met gedateerd keukenblok. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.

Eerste verdieping
Overloop met bergruimte boven de badkamer. Vier slaapkamers. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel.


Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het zuidoosten. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande betonnen berging.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel B.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
• Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 349.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 17 januari voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Overdracht
Vraagprijs € 349.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Indeling
Oppervlakte 99 m2
Inhoud 345 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud