€ 309.000 k.k.
  • Bellen
€ 309.000,- k.k.

Marterpad 3 , Amersfoort

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 10 a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 10 mei a.s. over de status van woning.

In de populaire woonwijk het Leusderkwartier, in een autoluw straatje ligt deze sfeervolle tussenwoning met leuk tuin op het zuiden. De woning is voorzien van een nette keuken en een vernieuwde badkamer.

De woning ligt op korte afstand van winkels aan de Leusderweg en het bos. Heeft een gunstige ligging ten opzichte van scholen en de binnenstad, maar ook het NS-station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Voldoende openbare parkeergelegenheid voor de woning aanwezig.

Kom kijken in deze leuke woning!

Indeling
Begane grond
Entree, hal, toilet, trap-/kelderkast met meterbord. Woonkamer met deur naar de heerlijke zonnige achtertuin. Open nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop, 3 prima slaapkamers en een nette badkamer met douche en vaste wastafel.

Zolderverdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap. Zolderruimte met opstelling CV-combiketel en voorzien van een klein dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het zuiden
• Aangebouwde stenen berging aan de voorzijde, houten chaletberging in achtertuin.
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel E.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!

Vraagprijs: € 309.000,- k.k.


Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 309.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 2 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 287 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Marterpad 3 Amersfoort Leusderkwartier

Bellen