€ 235.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 235.000,- k.k.

Fahrenheitstraat 58 -C, Amersfoort

Fahrenheitstraat 58C, 3817 WE, Amersfoort Leusderkwartier
Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

De voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op donderdag 25 februari a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 25 februari over de status van woning.


Maak van een kluswoning jouw (woon)droom! Dit leuke appartement met twee balkons is perfect voor de klussende starters. Altijd al graag een open keuken of een luxe badkamer gewild? Je bent volledig vrij om dit appartement helemaal naar eigen wens te transformeren. Hoe leuk is dat!

Dit leuke appartement is gelegen in het geliefde Leusderkwartier. De ligging is erg mooi, dichtbij het bosgebied “Nimmerdor” en de winkels van de Leusderweg! Ook het centrum van Amersfoort is op korte afstand te bereiken.

Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en trapopgang.

Tweede verdieping
Entree, hal met meterkast en toilet. Lichte woonkamer met schouw en aansluitend de zijkamer. Vanuit de zijkamer is er toegang tot het balkon gelegen aan de voorzijde (zuidwesten). Twee slaapkamers, waarvan één kamer met vaste kast en toegang naar de badkamer.

Eenvoudige badkamer met douche en wastafel. Vanuit de badkamer heb je ook toegang naar de keuken.

Dichte keuken met eenvoudig, gedateerd keukenblok (geen apparatuur), cv-kast en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde bereikbaar (noordoosten).


Bijzonderheden
• Twee balkons (zuidwesten en noordoosten).
• Berging op de begane grond.
• Het appartement is voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Servicekosten ca. € 152,35 per maand.
• Energielabel B.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Voorrangsregeling de Alliantie

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 62 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen