€ 178.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 178.000,- k.k.

Balboastraat 5 , Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een woning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 6 juli a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 6 juli over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Balboastraat 5, 3814 WR, Amersfoort

Voor de superklussers onder ons, een fijne geschakelde twee-onder-één kapwoning aan de rand van het centrum van Amersfoort. Er moet rekening gehouden worden met serieus kluswerk, maar dan kun je het ook helemaal naar eigen smaak maken!

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Neptunusplein en de gezellige binnenstad. Verder is er de zeer gunstige ligging ten opzichte van het station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen.


Indeling

Begane grond
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, opstelling cv-ketel, vaste kast en trap-/kelderkast. Knusse woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de hal is de berging bereikbaar. Hier bevindt zich ook een aansluitpunt voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast. Ruime slaapkamer met frans balkonnetje en bergruimte met dakraam. Eenvoudige badkamer met lavet.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 45 m².
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten.
- Geen verwarming. Warm water door middel van cv-ketel.
- Aanvaarding kan op korte termijn.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 178.000,- k.k.
VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 178.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 156 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 44 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bellen