€ 220.000 k.k.
  • Bellen
€ 220.000,- k.k.

Ariaplein 76 , Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op dinsdag 4 augustus a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Bent u geen sociale huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 4 augustus over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Ariaplein 76, 3816 EK Amersfoort

Perfect startersplekje! Dit fijne 4-kamer appartement op de zesde verdieping is centraal gelegen en heerlijk licht. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht over de stad en het kindvriendelijke Ariaplein met diverse speeltoestellen. Daarnaast is er een balkon waar je in de zomermaanden heerlijk van de zon kunt genieten. In de omgeving vindt u diverse voorzieningen zoals winkels, uitvalswegen en scholen.

Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en voor het complex zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.


Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellenplateau, intercom, brievenbussen, lift en trapopgang.

6e verdieping
Entree, portaal met meterkast, hal met garderobe, intercominstallatie en toilet met fontein. De dichte keuken is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartij aan de galerijzijde. Royale, lichte woonkamer met toegang tot het heerlijke balkon. Het balkon is gelegen op het zuidwesten en heeft prachtig uitzicht over de stad! Drie slaapkamers, waarvan twee kamers toegang hebben naar het balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchehoek.


Bijzonderheden
• Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing.
• Voldoende parkeergelegenheid.
• Lift aanwezig in het complex.
• Eigen berging op de begane grond.
• Bouwjaar circa 1968.
• Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (2007).
• Servicekosten ca. € 163,69 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 220.000,- k.k.
VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 220.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 53 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 83 m2
Inhoud 267 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Ariaplein 76 Amersfoort Schuilenburg

Bellen