€ 230.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 230.000,- k.k.

Watercipresstraat 62 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Prachtig gelegen aan de stadsgracht in Parkwijk bieden wij een 3-kamerappartement aan.

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse scholen en het winkelcentrum van Almere Parkwijk. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte en station Parkwijk liggen op loopafstand van het appartementencomplex. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Vijfde verdieping:
Hal met separaat toilet, bergruimte en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer en de ruime woonkamer met halfopen keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Algemeen:
- Bouwjaar 1995;
- Servicekosten circa € 181,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 39 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 237 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bellen