€ 215.000 k.k.
  • Bellen
€ 215.000,- k.k.

Voorjaarstraat 15 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Wonen in Almere – Buiten…. wat is dat toch fijn. Op steenworp afstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer en het NS-station, maar vooral ook op fietsafstand van het Kottersbos en de Oostvaardersplassen! Almere – Buiten is heel divers en daardoor gewoonweg een fijne woonomgeving.

Dit 3-kamerappartement is gelegen in de groene Seizoenenbuurt, op de tweede etage van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is goed onderhouden, voorzien van een standaard keuken en badkamer, twee slaapkamers en een balkon.

INDELING.
Begane grond: Algemene entree, trap en toegang tot eigen berging.

Tweede etage: Hal met toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer, de badkamer en het separaat toilet. De hal is, evenals de rest van het appartement, voorzien van laminaat. De woonkamer is licht en heeft mooi uitzicht over het omringende groen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van standaard keukenblok met een wasbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kast met wasmachine-aansluiting en cv-ketel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998;
- VVE bijdrage circa € 107,- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1998
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Voorjaarstraat 15 Almere

Bellen