€ 350.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 350.000,- k.k.

Vlissingenstraat 54 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Stedenwijk bieden wij deze ruime tussenwoning met dakterras aan!

Stedenwijk ligt centraal in Almere tussen Muziekwijk en het centrum van Almere in. Via de Stedendreef ben je binnen een aantal minuten in het stadshart van Almere met diverse winkels en restaurants of bij het NS-station van Muziekwijk. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, ruime berging en toegang tot de tuingerichte woonkamer met openhaard. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de tussenhal met separaat toilet en berging bereik je middels de trap de eerst verdieping.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen, een opbergkast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Vanuit zowel de slaapkamer als de overloop is het dakterras toegankelijk.

ALGEMEEN:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 109 m2
Inhoud 407 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud