€ 320.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 320.000,- k.k.

Veghelstraat 10 , Almere

In Almere Stedenwijk bieden wij deze hoekwoning aan!

Stedenwijk ligt centraal in Almere tussen Muziekwijk en het centrum van Almere in. Via de Stedendreef ben je binnen een aantal minuten in het stadshart van Almere met diverse winkels en restaurants. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 3 minuten loopafstand. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Voortuin met mogelijkheid tot parkeren op eigen grond. Entree/hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Het toilet bevindt zich in de tussenhal aan de achterzijde van de woning. Middels de loopdeur is de tuin bereikbaar. In de tuin is een stenen berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel, een toilet en een wasmachine aansluiting.

ALGEMEEN:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 320.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 242 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud