€ 240.000 k.k.
  • Bellen
€ 240.000,- k.k.

Tuinderswerf 8 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

LET OP! HET KIJKMOMENT IS ENKEL VOOR SOCIALE HUURDERS (VAN DE ALLIANTIE). INDIEN U GEEN SOCIALE HUURDER BENT KUNT U PER E-MAIL UW GEGEVENS ACHTERLATEN VOOR DE RESERVELIJST. BIJ EEN EVENTUELE TWEEDE KIJKMOMENT WORDT DE RESERVELIJST BENADERD.

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 240.000,- k.k.

Koopsom: € 204.000,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Omschrijving:
Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in Almere-Haven staat het appartementencomplex Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het complex heeft veel houten elementen en past goed in de groene parkachtige omgeving.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, trappenhuis, brievenbussen en toegang tot het appartement.

Het appartement:
Hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. De tuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer.

Aan de voorzijde van het appartementencomplex kunt u gratis parkeren.

Algemeen:
- Gelegen op de begane grond;
- Servicekosten circa € 130,00 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Energielabel A;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 271 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Tuinderswerf 8 Almere Almere-Haven

Bellen