€ 260.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 260.000,- k.k.

Tuinderswerf 26 , Almere

Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in Almere-Haven staat het appartementencomplex Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het complex heeft veel houten elementen en past goed in de groene parkachtige omgeving.

In de nabije omgeving bevinden zich diverse openbare voorzieningen, zoals: supermarkten, scholen, het centrum van Almere Haven en de Havenkom met gezellige restaurants en terrassen. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met separaat toilet, aparte ruimte voor de cv ketel en wasmachine/droger en toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot de extra kamer, ideaal als thuiswerkplek. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel met meubel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 108,00 per maand (2022);
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 36 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 194 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud