€ 205.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 205.000,- k.k.

Tuinderswerf 10 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in Almere-Haven staat het appartementencomplex Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het complex heeft veel houten elementen en past goed in de groene parkachtige omgeving.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, trappenhuis, brievenbussen en toegang tot eigen berging.

Eerste verdieping:
Hal met separaat toilet, aparte ruimte voor de cv ketel en wasmachine/droger, toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel met meubel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 105,00 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Energielabel A;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 205.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 40 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 194 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bellen