€ 225.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 225.000,- k.k.

Stadswerf 6 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Haven bieden wij een ruime tussenwoning aan!

Deze eengezinswoning met 3 slaapkamers, met mogelijkheid tot 5 slaapkamers, is gelegen in de geliefde wijk De Werven. In de directe omgeving bevinden zich o.a. scholen, supermarkten en het centrum van Almere Haven. De Havenkom met gezellige restaurants en terrassen ligt op 10 minuten loopafstand van de woning.

INDELING.
Begane grond:
Hal met separaat toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin gelegen op het zuidoosten. In de achtertuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. Er is eenvoudig een derde slaapkamer te creëren. De originele deuropening van de derde slaapkamer is nog intact. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met cv-installatie en toegang tot de derde slaapkamer. Ook op deze verdieping kan een extra slaapkamer gecreëerd worden.

U kunt uw auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen.

Algemeen:
- Bouwjaar 1977;
- Energielabel B;
- Asbestclausule van toepassing;
- Oplevering dit jaar (2020);
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Indeling
Oppervlakte 114 m2
Inhoud 372 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bellen