€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225.000,- k.k.

Schoolwerf 42 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Haven bieden wij deze ruime 4-kamerwoning aan!

In de nabije omgeving van deze woning vindt u vele openbare voorzieningen, zoals: supermarkten, scholen en het centrum van Almere Haven. Tevens ligt de Havenkom met gezellige restaurants en terrassen op 5 minuten loopafstand. De bushalte De Werven ligt om de hoek op 4 minuten loopafstand.

INDELING.
Begane grond:
Hal met meterkast en toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. In de tussenhal vindt u het separate toilet. Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, tweede toilet en wasmachine aansluiting.

Algemeen:
- Bouwjaar 1978;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- De woning wordt nog kadastraal ingemeten. Kosten zijn voor verkoper.
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 5 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 311 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Schoolwerf 42 Almere

Bellen