€ 335.000 k.k.
€ 335.000,- k.k.

Rockanjestraat 7 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een eindwoning met 3 slaapkamers op fietsafstand van Almere Centrum? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer, drie slaapkamers en een achtertuin op het noordwesten.

Omgeving:
De woning ligt op een gunstige locatie met op fietsafstand het centrum van Almere met diverse winkels, supermarkten, restaurants en gezellige terrassen. Tevens ligt op loop-/fietsafstand het NS-station van Almere Muziekwijk met directe treinverbindingen naar o.a. Lelystad en Amsterdam. De uitvalswegen (A6, A1 en A27) en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapkast, toilet en toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok. Middels de loopdeur in de woonkamer/keuken is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van een stenen berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, een opbergkast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982;
- Energielabel A;
- Achtertuin op het noordwesten;
- Woonoppervlakte circa 103 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Asbestclausule van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 103 m2
Inhoud 358 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Rockanjestraat 7 Almere Almere-Stad