€ 255.000 k.k.
  • verkocht
€ 255.000,- k.k.

Regentesseweg 70 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Staatsliedenwijk bieden wij een 3-kamer appartement aan!

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadshart van Almere. Ook zijn er in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Derde verdieping:
Hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche, wastafel met meubel en wasmachine aansluiting. Het appartement beschikt over een balkon aan de voor- en achterzijde.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 108,00 per maand;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 90 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht