€ 260.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 260.000,- k.k.

Regentesseweg 32 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Centraal gelegen in Almere bieden wij dit ruime appartement met voor- en achtertuin aan!

Staatsliedenwijk grenst aan het centrum van Almere met op loopafstand o.a. diverse winkels, restaurants, supermarkten en het NS-station. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen, waaronder het Beatrixpark, zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Het appartement:
Entree/hal met meterkast, opbergkast, separaat toilet en toegang tot de eerste slaapkamer, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer te bereiken met directe toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het appartement beschikt over een tuin/terras aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 118,00 per maand;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud