€ 210.000 k.k.
  • verkocht
€ 210.000,- k.k.

Poldermolenweg 181 , Almere

Op zoek naar een starterswoning op loopafstand van het centrum van Almere Buiten? Dan is deze benedenwoning wellicht iets voor jou!

Naast de gunstige locatie beschikt deze woning o.a. over één slaapkamer, een nette keuken en een eigen berging.

Omgeving:
Deze benedenwoning ligt op loopafstand van het centrum van Almere Buiten met winkels, supermarkten, restaurants en het NS-station met een directe treinverbinding richting Amsterdam en Lelystad. De uitvalswegen (A6 en A27) en de recreatievoorzieningen, waaronder de Oostvaardersplassen, zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De buitenruimte is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1984;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte circa 39 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 81,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 7 oktober 2022 voor 15.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 77 dagen
Bouw
Type Benedenwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 39 m2
Inhoud 123 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht