€ 265.000 k.k.
€ 265.000,- k.k.

Peter Sellershof 82 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Dicht bij het centrum van Almere wonen? Dat kan als je kiest voor dit leuke en lichte appartement. Met het Lumière- en Ebenezer Howardpark om de hoek én dicht bij het centrum van Almere Stad is dit een super gewilde plek in Almere. Het centrum met alle voorzieningen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en voorzieningen zoals scholen, gezondheidscentra en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De uitvalswegen richting de A6 en A27 zijn bereikbaar binnen enkele minuten.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Derde verdieping:
Hal met meterkast en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, het separate toilet, de badkamer en de woonkamer met keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanuit de slaapkamer.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 86,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 58 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 201 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Peter Sellershof 82 Almere