€ 220.000 k.k.
  • Bellen
€ 220.000,- k.k.

Peter Sellershof 112 , Almere

Dicht bij het centrum van Almere wonen? Dit kan als u kiest voor dit leuke en lichte appartement. Met het Lumière- en Ebenezer Howardpark om de hoek én dicht bij het centrum van Almere Stad is dit een super gewilde plek in Almere. Het centrum met alle voorzieningen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en voorzieningen zoals scholen, gezondheidscentra en culturele voorzieningen treft u in de buurt. De uitvalswegen richting de A6 en A27 zijn bereikbaar binnen enkele minuten. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Eerste verdieping:
Hal met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, het separate toilet, de badkamer en de woonkamer met keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte van het appartement heeft u veel lichtinval in de woonkamer. Het balkon is toegankelijk vanuit de slaapkamer.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 84,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 220.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 101 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 201 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Peter Sellershof 112 Almere

Bellen