€ 260.000 k.k.
  • verkocht
€ 260.000,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 29 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

LET OP! HET KIJKMOMENT IS ENKEL VOOR SOCIALE HUURDERS (VAN DE ALLIANTIE OF IN DE REGIO ALMERE/AMSTERDAM/ZEEWOLDE/AMERSFOORT/BUSSUM/HILVERSUM/HUIZEN/SOEST). INDIEN JE GEEN SOCIALE HUURDER BENT KAN JE PER E-MAIL JOUW GEGEVENS ACHTERLATEN VOOR DE RESERVELIJST. BIJ EEN EVENTUELE TWEEDE KIJKMOMENT WORDT DE RESERVELIJST BENADERD.

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:
Koopsom: € 260.000,- k.k.
Koopsom: € 221.000,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht!)

Het appartement is gelegen in een nette en groene woonomgeving in de Stripheldenbuurt van Almere-Buiten. In de directe omgeving zijn diverse openbare voorzieningen aanwezig, waaronder o.a. scholen, supermarkten, het NS-station en groen- en recreatievoorzieningen. Vanaf deze locatie is er een goede verbinding met de uitvalswegen A6 en A27.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, beltableau, brievenbussen, trappenhuis, lift, eigen parkeerplaats en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Hal met separaat toilet, aparte ruimte voor de cv ketel en aansluitingen voor de wasmachine, toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een ligbad, een douche en een wastafel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 167,00 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie ben je tevens verzekerd van een snelle verkoop als je verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 56.750,- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een loting. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 38 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 257 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht