€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 26 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

LET OP! HET KIJKMOMENT IS ENKEL VOOR SOCIALE HUURDERS (VAN DE ALLIANTIE). INDIEN U GEEN SOCIALE HUURDER BENT KUNT U PER E-MAIL UW GEGEVENS ACHTERLATEN VOOR DE RESERVELIJST. BIJ EEN EVENTUELE TWEEDE KIJKMOMENT WORDT DE RESERVELIJST BENADERD.

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 250.000,- k.k.

Koopsom: € 212.500,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Het appartement is gelegen in een nette en groene woonomgeving in de Stripheldenbuurt van Almere-Buiten. In de directe omgeving zijn diverse openbare voorzieningen aanwezig, waaronder o.a. scholen, supermarkten, het NS-station en groen- en recreatievoorzieningen. Vanaf deze locatie heeft u een goede verbinding met de uitvalswegen A6 en A27.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, beltableau, brievenbussen, trappenhuis, lift, eigen parkeerplaats en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Hal met separaat toilet, aparte ruimte voor de cv ketel en aansluitingen voor de wasmachine, toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Algemeen:
- Gelegen op de tweede verdieping;
- Woonoppervlak ca. 82 m²;
- Servicekosten circa € 161,00 per maand;
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan wordt de woning toegewezen door middel van een loting.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een loting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 264 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Olivier B. Bommelhof 26 Almere

Bellen