€ 252.500 k.k.
€ 252.500,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 25 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

LET OP! HET KIJKMOMENT IS ENKEL VOOR SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE OF SOCIALE HUURDERS VAN CORPORATIES BINNEN DE REGIO (ALMERE, AMSTERDAM, ZEEWOLDE, GOOI- EN VECHTSTREEK, AMERSFOORT). INDIEN JE GEEN SOCIALE HUURDER BENT KAN JE PER E-MAIL JOUW GEGEVENS ACHTERLATEN VOOR DE RESERVELIJST. BIJ EEN EVENTUELE TWEEDE KIJKMOMENT WORDT DE RESERVELIJST BENADERD.

Op zoek naar een modern appartement met eigen parkeerplaats? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement heeft één slaapkamer, een ruim balkon en een eigen berging op de begane grond.

Dit object wordt aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 252.500,- k.k.
Koopsom: € 214.625,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt in de Stripheldenbuurt en staat op een goed onderhouden terrein met in totaal drie wooncomplexen. Het grindpad, de gemeenschappelijke tuin en de ruimtelijke indeling geven het terrein een luxe uitstraling. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder scholen, supermarkten, het NS-station en recreatievoorzieningen. De uitvalswegen (A6 en A27) zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen, lift, trapopgang en toegang tot eigen berging en parkeerplaats.

Eerste verdieping:
Entree/hal met meterkast, kast met cv-ketel en wasmachine aansluiting, het separate toilet en toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2011;
- Balkon op het noordoosten;
- Woonoppervlakte circa 58 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 127,00 per maand. Het definitieve bedrag wordt nog vastgesteld;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die geïnteresseerd zijn? Dan zal er een loting plaatsvinden. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij de makelaar.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 252.500 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 7 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 189 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Olivier B. Bommelhof 25 Almere