€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225.000,- k.k.

Middenhof 316 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Deze ruime eengezinswoning met 5 slaapkamers is gelegen in Almere Haven. In de directe omgeving bevinden zich o.a. scholen, supermarkten en het centrum van Almere Haven. De bushalte De Hoven ligt op loopafstand van de woning.

INDELING.
Begane grond:
Hal met separaat toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime woonkamer. De opstelplaats voor de keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin gelegen op het oosten, waar u heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. In de achtertuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met cv-installatie en toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer is voorzien van een wastafel en inbouwkast.

U kunt uw auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen.

Algemeen:
- Bouwjaar 1977;
- Gelegen aan een autoluwe straat;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Asbestclausule van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 3 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Indeling
Oppervlakte 113 m2
Inhoud 371 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Middenhof 316 Almere Almere-Haven

Bellen