€ 230.000 k.k.
  • Bellen
€ 230.000,- k.k.

Mandolinestraat 25 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Een 3 kamer appartement in Almere Muziekwijk met een tuin op het zuiden.

Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op 5 minuten loopafstand. Het winkelcentrum is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en restaurants. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen en toegang tot de eigen berging en het appartement.

Het appartement (begane grond):
Hal met meterkast en toegang tot het separate toilet, de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, de twee slaapkamers van diverse afmetingen, opbergkast en de woonkamer met halfopen keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin gelegen op het zuiden.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 91,00,- per maand;
- Oplevering dit jaar (2020);
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 230.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Mandolinestraat 25 Almere Almere-Stad

Bellen