€ 265.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 265.000,- k.k.

Mandolinestraat 101 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Een 3 kamer appartement in Almere Muziekwijk met bijbehorende berging op de begane grond en met uitzicht op het Muzenpark.

Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op 5 minuten loopafstand. Het winkelcentrum is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en drogisterij. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte en het treinstation liggen op loopafstand van het appartement. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Derde verdieping:
Entree/hal met meterkast, opbergkast, separaat toilet en toegang de badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, de twee slaapkamers van diverse afmetingen en de woonkamer met halfopen keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon met uitzicht op het Muzenpark.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 94,00,- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Asbestclausule van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud