€ 290.000 k.k.
€ 290.000,- k.k.

Maastrichtkwartier 2 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een appartement op de begane grond met 2 slaapkamers en op fietsafstand van Almere Centrum? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een tuin op het zuidwesten.

Omgeving:
Stedenwijk ligt centraal in Almere tussen Muziekwijk en het centrum van Almere in. Op de fiets ben je met 4 minuten in het stadshart van Almere met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 minuten loopafstand. De uitvalswegen (A6/A1) en recreatievoorzieningen (Weerwater/Floriade) zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toegang tot de woonkamer met keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging. De berging heeft ook een toegangsdeur rechtstreeks naar de voortuin. De eerste slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is toegankelijk vanuit de woonkamer. Via de tussenhal is de tweede slaapkamer, de badkamer en het separate toilet te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin, gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982;
- Tuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 74 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 110,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 26 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Maastrichtkwartier 2 Almere Almere-Stad