€ 335.000 k.k.
  • Bellen
€ 335.000,- k.k.

Lokistraat 37 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Poort bieden wij deze 2-laagse woning aan.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met toegang tot de keuken en de achtertuin gelegen op het noordoosten. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig. Via de vaste trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen, de kast met de wasmachine aansluiting en de badkamer. De badkamer beschikt over een douchehoek, wastafel en tweede toilet.

De woning ligt in het Homeruskwartier. In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer met keuken en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen, wasmachinekast en badkamer.

Algemeen:
- Bouwjaar 2011;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 35 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 377 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Lokistraat 37 Almere

Bellen