€ 219.000 k.k.
  • Bellen
€ 219.000,- k.k.

Koningstraat 9 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Op loopafstand van Almere Centrum beiden wij een 4 kamerappartement aan!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met keuken, een nette badkamer en drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. Er is een separaat toilet aanwezig. Het balkon is toegankelijk vanuit de keuken.

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadshart van Almere. Verder bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trapopgang en eigen berging.

Tweede verdieping:
Hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de woonkamer met keuken, de drie slaapkamers en de badkamer.

ALGEMEEN:
- Op loopafstand van het centrum van Almere;
- Energielabel C;
- Servicekosten circa € 137,00,- per maand;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 219.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 72 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Koningstraat 9 Almere

Bellen