€ 220.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 220.000,- k.k.

Klaverweg 22 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een starterswoning centraal gelegen in Kruidenwijk?

Deze starterswoning beschikt over een ruime slaapkamer, een zonnig balkon op het zuidwesten en een eigen berging.

Omgeving:
Deze bovenwoning ligt op loop-en fietsafstand van het Beatrixpark en het centrum van Almere. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 3 minuten loopafstand. De bushalte Kruidenwijk Oost heeft een directe verbinding naar het treinstation van Almere Centrum. Almere Centrum kent een verscheidenheid aan winkels, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen (A6 en A1) zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met trapopgang en toegang tot eigen berging.

Eerste verdieping:
Hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, de badkamer en de woonkamer met opbergkast en open keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1986;
- Balkon op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 42 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 66,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 220.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 54 dagen
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 42 m2
Inhoud 141 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud