€ 300.000 k.k.
€ 300.000,- k.k.

Keizerstraat 9 , Almere

** Let op voorrangsregeling de Alliantie **

Op zoek naar een appartement met 3 slaapkamers op loopafstand van Almere Centrum? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt over drie slaapkamers, een balkon op het zuidenwesten en een eigen berging op de begane grond.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een gunstige locatie op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almere met diverse winkels, supermarkten, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen (A6, A1 en A27) en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer met keuken. De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van diverse apparatuur. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel met meubel. Het balkon is toegankelijk vanuit de keuken/woonkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1985;
- Balkon op het zuidenwesten;
- Woonoppervlakte circa 84 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 148,00 per maand;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haarhoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Asbestclausule van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 25 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Keizerstraat 9 Almere Almere-Stad