€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Joris Ivenslaan 151 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire Filmwijk bieden wij een maisonnette aan!

Filmwijk is een zeer centraal gelegen wijk in Almere Stad. Alle voorzieningen zoals scholen, het openbaar vervoer en het centrum van Almere Stad zijn nabij gelegen. Ook het Weerwater ligt op loopafstand. De uitvalswegen A6, A1 en A27 zijn gemakkelijk te bereiken.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen en toegang tot de woning.
Hal met separaat toilet, trapopgang en toegang tot de eerste slaapkamer en de woonkamer met keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heb je middels de loopdeur toegang tot de achtertuin. In de achtertuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de tweede slaapkamer, een opbergkast en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, toilet en wasmachine aansluiting.

ALGEMEEN:
- Energielabel A;
- Servicekosten circa € 157,00 per maand;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 37 dagen
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1994
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 264 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Joris Ivenslaan 151 Almere

Bellen