€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250.000,- k.k.

Johannes Vermeerstraat 168 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire wijk Tussen de Vaarten bieden wij een 3-kamerappartement aan!

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse scholen en een supermarkt. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt tegenover het appartementencomplex op één minuut loopafstand. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer en de ruime woonkamer met keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon gelegen op het zuiden.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 144,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1999
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Johannes Vermeerstraat 168 Almere Almere-Stad

Bellen