€ 217.500 k.k.
  • Bellen
€ 217.500,- k.k.

Jacques Tatilaan 64 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de populaire Filmwijk bieden wij een maisonnette aan!

Filmwijk is een zeer centraal gelegen wijk in Almere Stad. Alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer en het centrum van Almere Stad zijn nabij gelegen. Ook het Weerwater ligt op loopafstand. De uitvalswegen A6, A1 en A27 zijn gemakkelijk te bereiken.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en eigen berging.

Eerste verdieping:
Hal met meterkast en toegang tot de eerste slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot het separate toilet, de tweede slaapkamer en de woonkamer. De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer en beschikt over een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon.

ALGEMEEN:
- Energielabel B;
- Servicekosten circa € 100,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 217.500 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 230 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Jacques Tatilaan 64 Almere

Bellen