€ 270.000 k.k.
€ 270.000,- k.k.

Gleditsiastraat 109 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Parkwijk bieden wij een 3-kamerappartement aan!

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse scholen, een supermarkt en een drogisterij. De bushalte en station Parkwijk liggen op loopafstand van het appartementencomplex. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Vierde verdieping:
Hal met meterkast, opbergkast en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen, de badkamer met douche en wastafel met meubel, het separate toilet en de woonkamer met half open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon is toegankelijk vanuit de keuken.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 179,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 52 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Gleditsiastraat 109 Almere