€ 325.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 325.000,- k.k.

Gitaarstraat 8 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Centraal gelegen in Almere Muziekwijk bieden wij deze tussenwoning aan!

Het NS-station en het winkelcentrum van Muziekwijk liggen op 10 minuten loopafstand van de woning. Het winkelcentrum is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en drogisterij. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets en het openbaar vervoer goed bereikbaar. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING.
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De vide geeft een open een ruimtelijk effect aan de woonkamer. Middels de loopdeur heb je toegang tot de achtertuin met berging.

Eerste verdieping:
Overloop met opbergkast en toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en wasmachine aansluiting.

ALGEMEEN:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 34 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1991
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud