€ 355.000 k.k.
  • verkocht onder voorbehoud
€ 355.000,- k.k.

François Valentijnstraat 104 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In de wijk Oostvaardersbuurt bieden wij deze ruime tussenwoning aan!

In de directe omgeving bevinden zich diverse scholen, supermarkten en het openbaar vervoer met o.a. NS-Station Oostvaarders. Tevens ligt het winkelcentrum van Almere-Buiten op fietsafstand van de woning. De uitvalswegen (A6 en A27) en recreatievoorzieningen, waaronder de Oostvaardersplassen, zijn binnen een paar minuten te bereiken.

INDELING.
Begane grond:
Voortuin met mogelijkheid tot parkeren op eigen grond. Entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer met keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de loopdeur is de achtertuin, gelegen op het noordoosten, bereikbaar. In de tuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Open zolder met cv-ketel, mechanische ventilatie unit en wasmachine aansluiting. De zolder biedt voldoende ruimte om een vierde slaapkamer te creëren.

ALGEMEEN:
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Let op! Nader in te meten perceeloppervlakte voor rekening van verkoper;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 355.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 34 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2000
Indeling
Oppervlakte 110 m2
Inhoud 383 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud