€ 210.000 k.k.
€ 210.000,- k.k.

Eemplein 2 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Waterwijk bieden wij een 2-kamer appartement aan op de begane grond met tuin en berging.

Het appartement ligt in een hofje in Waterwijk nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen en het gezondheidscentrum. Het NS-station en het centrum van Almere liggen op enkele minuten fietsafstand. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING:
Begane grond:
Entree met meterkast en toegang tot de living. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel, toilet en wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd met loopdeur naar de berging en de tuin. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur.

ALGEMEEN:
- Servicekosten circa € 103,00 per maand
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Asbestclausule van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 56 dagen
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 171 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Eemplein 2 Almere