€ 215.000 k.k.
  • Bellen
€ 215.000,- k.k.

Cinemadreef 276 , Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Nabij het centrum van Almere bieden wij een 3-kamerappartement aan.

In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse scholen en supermarkten. Het centrum van Almere ligt op 10 minuten loopafstand van het appartementencomplex. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De bushalte ligt op 3 minuten loopafstand.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Zesde (bovenste) verdieping:
Hal met toegang tot de twee slaapkamers, het separate toilet, de badkamer en de ruime woonkamer met keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer.

Algemeen:
- Bouwjaar 1993;
- Servicekosten circa € 142,00 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 215.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 76 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 213 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Cinemadreef 276 Almere Almere-Stad

Bellen